Advies & Producten

ADVIES

Brain Management International is in te schakelen voor beleidsadviezen op een breed gebied. Of het nu gaat over communicatieplannen, oplossingen in jeugd- of ouderenbeleid, de leegstand van winkels, een integrale aanpak in de volkshuisvesting, welzijn, leefbaarheid in de wijk, onderwijskansen, hulpverlening, mobiliteit, toegankelijkheid of een betere communicatie en samenwerking binnen organisaties: In goed overleg kan Brain Management International zorgen voor een advies op maat.

PRODUCTEN

* In een samenwerkingsproductie  bieden wij met K-J Projects (www.kjprojects.com) een unieke workshop toegankelijkheid in de openbare ruimte aan met als titel 'Ik wil gewoon kunnen doen waar ik zin in heb'. Enkele opmerkingen van de deelnemers:

Goede workshop met praktijkvoorbeelden en duidelijk gericht op bewustwording van inclusief ontwerp.
Stimulerend en realistisch. Inhoudelijk sterk en duidelijk weergegeven.

Geweldig interessante en inspirerende workshop die vraagt naar meer!

Goed om je in je rol van ambtenaar bezig met openbare ruimte of openbare gebouwen meer bewust te worden van datgene waar mensen met een beperking tegenaan lopen.

Download bovenaan deze pagina alle informatie over deze workshop. Belangstelling? Mail of bel ons!

* Wij zijn de bedenker en productent van de innovatieve opvouwbare drempelhulp het Hoppertje. Kijk op www.drempelhulphethoppertje.nl . Het Hoppertje is uniek in Europa en geschikt voor elke klus waar niveauverschillen een probleem vormen. Zoals drempels van winkels en horeca, openbare gebouwen, uw woning of schuur thuis en nog veel meer.

* Via www.smaakpoezie.nl kan elke restauranthouder of cateraar de waardering van zijn klanten versterken door de bewerking van menu's en andere smaakgerichte media tot een creatieve beleving.

* BMI is taalsterk op elk onderdeel. Wij zijn goed in helder formuleren. In het vertalen van inhoud voor de door opdrachtgever aan te geven doelgroep. In het maken van brochures of aantrekkelijke programma’s. In creatieve samenvattingen, titels en beschrijvingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!